ONE FACE  ONE PALETTE

Wow wat te gek! We werken al meer dan 15 jaar samen met Make-up Studio en nu lanceren we met elkaar… One Face | One Palette. Een multifunctioneel palette waarbij je alles met elkaar kunt mixen en maar één palette nodig hebt voor je hele gezicht. Er zijn vier varianten verkrijgbaar voor alle verschillende huidtypen:

Weet je niet wat jou huidtype is? Lees dan dit artikel eens.

4 varianten

Bright Light

Dit palette is geschikt voor de zeer lichte tot lichte huidtint

Lovely Sand

Dit palette is geschikt voor de lichte tot medium huidtint

Pretty Honey

Dit palette is geschikt voor de medium tot donkere huidtint

Beautiful Shade

Dit palette is geschikt voor de donkere huidtint

“Mix and Match | One palette is all you need…”

What’s in it for you?

De concealer is ideaal om het gezicht te egaliseren. Gebruik hiervoor een penseel of je vingers. Breng de concealer aan onder de ogen voor een open blik en werk oneffenheden weg. De concealer kun je ook als basis gebruiken door hem te verdunnen met een dagcrème of de primer uit je palette. Vergeet je oren en nek niet mee te nemen voor een egale teint.

Deze handige Primer voor oog en lip is een echte musthave. Licht de oogleden op, egaliseert en neutraliseert je oog en lipkleur. Het zorgt ervoor dat de make-up goed op zijn plek blijft zitten en intenser van kleur wordt.

Om het gezicht kleur te geven maak je gebruik van de multi blush-lip tinten uit het palette. Tip de lipstick aan met je vingers of met een penseel voor een intensere look. De zachte crème blend gemakkelijk met de huid samen voor een natuurlijk resultaat. Breng het aan op je jukbeen of de appeltjes van je wangen voor een frisse uitstraling! Gebruik een vleugje op je ogen voor een finishing touch!

Je hebt keuze uit een matte en een glanzende kleur.

Natuurlijk ontbreekt de eyeliner niet. Maak jouw look af met de makkelijk smeerbare eyeliner door deze aan te zetten langs de wimperrand. Begin in het midden en sluit de binnen- en buitenkant aan. Met alle tinten in je palette kan je ook een oogschaduw creëren. Maak meer diepte met de donkere tint en vervaag deze goed voor een smokey eye. Licht het oog op met de lichte kleuren in je palette.

Speel met de kleuren uit je palette, mix & match alles met elkaar en blijf oneindig variëren.

Shine! Wij zijn er gek op. Haal de delen in je gezicht naar voren. Hierdoor krijg je een mooie gloed. Breng de crème highlighter aan op je jukbeen, sleutelbeen, neus, oog en onder je wenkbrauw voor een perfecte filmische uitstraling.

TUTORIAL

HOW TO | TIPS & TRICKS

One Face One Palette - Geen Bluf - Make-up Studio - Make-up Palette
One Face One Palette - Geen Bluf - Make-up Studio - Make-up Palette
One Face One Palette - Geen Bluf - Make-up Studio - Make-up Palette

LESS IS MORE

GEEN BLUF, ALLES MOGELIJK OP GEBIED VAN MAKE-UP | HAAR | GRIME | SPECIAL EFFECTS!

BIANCA VAN DER STEEN
+31 6 51 30 61 97
bianca@geenbluf.nl

JACQUELINE HOOGENDIJK
+31 6 28 76 88 89
jacqueline@geenbluf.nl

KELLY MELKERT
Company Assistent
+31 6 18 38 75 54
kelly@geenbluf.nl