WIE IS WIE? klik op de foto’s…

Bianca, Jacqueline, Marloes, Judith, Eva, Chinouk, Timothy, Isabeau, Maud, Maxime, Amber, Mariska, Rianne, Gréanne, Malou, Joyce, Judith-Fleur & Evy…
Fotografie: 7L Photography

Bianca van der Steen

Bianca is een echte grimeur, een all-rounder en heeft de juiste kennis van zaken in huis. Je kan met haar alle kanten op van beauty tot totale transformatie. Ze is een organisatie talent die dénkt in oplossingen. De liefde voor het vak en het ondernemen daarin zie je terug in haar enthousiasme.

bianca@geenbluf.nl

Jacqueline Hoogendijk

Jacqueline is creative designer. Een vakvrouw met een goed gevoel voor stijl en een perfect oog voor detail. Met haar verfijnde werk heeft ze dan ook letterlijk een cv van hier tot Tokio. Ze heeft een sterk inzicht en inlevingsvermogen. Met haar workaholic mentaliteit vliegt ze de hele wereld over. Haar hart zit op de juiste plek en daardoor heeft ze een grote gun factor.

jacqueline@geenbluf.nl

Marloes de Jong

Marloes is een allemansvriend en lekker steady. Ze is all-round en kan iemand geloofwaardig ouder maken tot een hip tutorial Make-up-je geven. Naast heel lief zijn, is ze ook een echte aanpakker die altijd zal strijden voor haar vak. Een echte parel in ons team.

info@geenbluf.nl

Judith Looye

Judith is een kunstenaar. Met dat gevoel voert ze haar werk ook altijd uit. Met het minimale aan materialen weet ze nog een kunstwerk te maken. Al jaren werkt zij met ons aan de meest uiteenlopende producties. Ze is een fijne persoonlijkheid die binnen komt met veel liefde en gezelligheid.

info@geenbluf.nl

Eva van Zoest

Eva is heel sterk in de Beauty. De mooiste wenkbrauwen krijg je van Eva, ze heeft een goed gevoel voor stijl. Ze is lekker georganiseerd en fijn in de omgang. Mooi maken is echt haar passie en schoonheid is haar middle name.

info@geenbluf.nl

Chinoek Meurer

Chinouk heeft een grote passie voor geschiedenis. Periode producties zijn absoluut aan haar besteed. Ze gaat de diepte in met veel passie. Heeft een breed scala aan interesses en is lekker stabiel. Met Chinouk weet je waar je aan toe bent en de wereld ligt aan haar voeten.

info@geenbluf.nl

Timothy Radstaat

Timothy is onze Special Make-up man. Voor een afgehakt been tot prachtige schotwonden draait hij zijn handen niet om. Hij maakt alles zelf en is ook nog eens allround. Een alleskunner en ook nog leuk. Met Tim loopt iedereen weg.

info@geenbluf.nl

Isabeau Ottevanger

Isabeau is veelzijdig en overal goed in. Sterk in beauty en ook in haar. Ze doet alles met veel passie en niets is te veel gevraagd. Isabeau heeft een frisse manier van werken. Door haar enthousiasme en betrokkenheid zorgt zij ervoor dat elke dag een feestje wordt.

info@geenbluf.nl

Maud Zoutenbier

Maud is een echte aanpakker en heel erg leergierig. Ze is allround en extra sterk in beauty. Maud is iedereen altijd een stapje voor en straalt één en al positiviteit uit. Je kan haar dan ook in allerlei soorten teams kwijt. Ze is the next generation.

info@geenbluf.nl

Maxime Dijks

Maxime is een echte creatieveling. Ruim denkend van geest en komt met de meest mooie en extreme creaties. Altijd in ontwikkeling en een echte lieverd. Ze heeft vrijheid nodig om te kunnen bloeien en heeft ook een te gekke eigen stijl.

info@geenbluf.nl

Amber de Wilde de Ligny

In alle opzichten een passend team lid. Ze is een echte aanpakker. Mega enthousiast en lekker veelzijdig. Amber functioneert goed In een groep, alleen of zelfs voor de camera. Een frisse nieuwe wind die iedereen een fijn gevoel wil geven.

info@geenbluf.nl

Mariska van Kasbergen

Mariska is een echte Beauty kenner. Ze houdt van mooie en eerlijke producten en maakt mooie dingen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze staat sterk in haar schoenen. Ze is tot in de puntjes voorbereid en wil ook graag alles weten. Een power vrouw waar je ook nog eens heel erg mee kan lachen.

info@geenbluf.nl

Rianne Bakker

Rianne houdt van aanpakken, is leergierig en vindt het erg leuk om met een team samen te werken. Inmiddels zit ze al een paar jaar in het vak en is ze er helemaal klaar voor het Geen Bluf team te versterken. Ze vindt het heerlijk om iedereen mooi te maken en geniet ervan als mensen happy uit haar stoel lopen.

info@geenbluf.nl

Gréanne Carty

Gréanne is een gepassioneerd make up artist en werkt met een flinke dosis creativiteit en humor.
Ze houdt ervan om een idee te vertalen. Greanne denkt altijd mee. En door haar ontspannen werkhouding heeft ze snel een klik met iedereen.

info@geenbluf.nl

Malou van den Hoek

Malou is de PA van Geen Bluf ze houdt ervan om allerlei zaken te organiseren en zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt. Ze gaat geen uitdaging uit de weg. Malou vindt het heerlijk om alleen te werken en maakt daarentegen ook erg graag deel uit van het team. Ze is onze verbindende factor.

info@geenbluf.nl

Joyce van ’t Zelfde

Joyce is een allround Hair & make-up artist met een kappers achtergrond. Deze frisse wind is al een aantal jaren actief bij ons en brengt een hoop kennis en gezelligheid met zich mee! Met haar vrolijke en zorgzame karakter zorgt ze voor een fijne sfeer op iedere set.

info@geenbluf.nl

Judith-Fleur Sijbers

Judith-Fleur is een divers en creatief Make-up artist. Haar looks zijn clean & strak en te herkennen aan haar eigen style. Ze straalt een fijne, vrolijke en positieve energie uit en voert met veel passie en plezier haar werkzaamheden uit.

info@geenbluf.nl

Evy van Empel

Bij Evy voel je je gelijk op je gemak. Deze all-rounder maakt naast de mooiste special make-up ook de prachtigste beauty make-up. Van bodypaints tot haarwerken, haar passie kent geen grenzen. Evy zorgt voor een fijne werksfeer en ze staat met liefde voor al je ideeën klaar!

info@geenbluf.nl

LESS IS MORE

GEEN BLUF, ALLES MOGELIJK OP GEBIED VAN MAKE-UP | HAAR | GRIME | SPECIAL EFFECTS!

BIANCA VAN DER STEEN
+31 6 51 30 61 97
bianca@geenbluf.nl

JACQUELINE HOOGENDIJK
+31 6 28 76 88 89
jacqueline@geenbluf.nl

MALOU VAN DEN HOEK
+31 6 18 38 75 54
malou@geenbluf.nl