WIE IS WIE? klik op de foto’s…

Bianca, Jacqueline, Marloes, Judith, Eva, Chinouk, Timothy, Isabeau, Maud, Maxime, Amber, Mariska, Rianne, Marjolijn, Joyce, Judith-Fleur, Evy, Tamar, Amanda, Lotte, Lona, Aurora, Lynn, Sha, Mila & Fleur…
Fotografie: 7L Photography & Sandra Zeilstra

Bianca van der Steen

Bianca is een echte grimeur, een all-rounder en heeft de juiste kennis van zaken in huis. Je kan met haar alle kanten op van beauty tot totale transformatie. Ze is een organisatie talent die dénkt in oplossingen. De liefde voor het vak en het ondernemen daarin zie je terug in haar enthousiasme.

bianca@geenbluf.nl

Jacqueline Hoogendijk

Jacqueline is creative designer. Een vakvrouw met een goed gevoel voor stijl en een perfect oog voor detail. Met haar verfijnde werk heeft ze dan ook letterlijk een cv van hier tot Tokio. Ze heeft een sterk inzicht en inlevingsvermogen. Met haar workaholic mentaliteit vliegt ze de hele wereld over. Haar hart zit op de juiste plek en daardoor heeft ze een grote gun factor.

jacqueline@geenbluf.nl

Marloes de Jong

Marloes is een allemansvriend en lekker steady. Ze is all-round en kan iemand geloofwaardig ouder maken tot een hip tutorial Make-up-je geven. Naast heel lief zijn, is ze ook een echte aanpakker die altijd zal strijden voor haar vak. Een echte parel in ons team.

info@geenbluf.nl

Judith Looye

Judith is een kunstenaar. Met dat gevoel voert ze haar werk ook altijd uit. Met het minimale aan materialen weet ze nog een kunstwerk te maken. Al jaren werkt zij met ons aan de meest uiteenlopende producties. Ze is een fijne persoonlijkheid die binnen komt met veel liefde en gezelligheid.

info@geenbluf.nl

Eva van Zoest

Eva is heel sterk in de Beauty. De mooiste wenkbrauwen krijg je van Eva, ze heeft een goed gevoel voor stijl. Ze is lekker georganiseerd en fijn in de omgang. Mooi maken is echt haar passie en schoonheid is haar middle name.

info@geenbluf.nl

Chinouk Meurer

Chinouk heeft een grote passie voor geschiedenis. Periode producties zijn absoluut aan haar besteed. Ze gaat de diepte in met veel passie. Heeft een breed scala aan interesses en is lekker stabiel. Met Chinouk weet je waar je aan toe bent en de wereld ligt aan haar voeten.

info@geenbluf.nl

Timothy Radstaat

Timothy is onze Special Make-up man. Voor een afgehakt been tot prachtige schotwonden draait hij zijn handen niet om. Hij maakt alles zelf en is ook nog eens allround. Een alleskunner en ook nog leuk. Met Tim loopt iedereen weg.

info@geenbluf.nl

Isabeau Ottevanger

Isabeau is veelzijdig en overal goed in. Sterk in beauty en ook in haar. Ze doet alles met veel passie en niets is te veel gevraagd. Isabeau heeft een frisse manier van werken. Door haar enthousiasme en betrokkenheid zorgt zij ervoor dat elke dag een feestje wordt.

info@geenbluf.nl

Maud Zoutenbier

Maud is een echte aanpakker en heel erg leergierig. Ze is allround en extra sterk in beauty. Maud is iedereen altijd een stapje voor en straalt één en al positiviteit uit. Je kan haar dan ook in allerlei soorten teams kwijt. Ze is the next generation.

info@geenbluf.nl

Maxime Dijks

Maxime is een echte creatieveling. Ruim denkend van geest en komt met de meest mooie en extreme creaties. Altijd in ontwikkeling en een echte lieverd. Ze heeft vrijheid nodig om te kunnen bloeien en heeft ook een te gekke eigen stijl.

info@geenbluf.nl

Amber de Wilde de Ligny

In alle opzichten een passend team lid. Ze is een echte aanpakker. Mega enthousiast en lekker veelzijdig. Amber functioneert goed In een groep, alleen of zelfs voor de camera. Een frisse nieuwe wind die iedereen een fijn gevoel wil geven.

info@geenbluf.nl

Mariska van Kasbergen

Mariska is een echte Beauty kenner. Ze houdt van mooie en eerlijke producten en maakt mooie dingen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze staat sterk in haar schoenen. Ze is tot in de puntjes voorbereid en wil ook graag alles weten. Een power vrouw waar je ook nog eens heel erg mee kan lachen.

info@geenbluf.nl

Rianne Bakker

Rianne houdt van aanpakken, is leergierig en vindt het erg leuk om met een team samen te werken. Inmiddels zit ze al een paar jaar in het vak en is ze er helemaal klaar voor het Geen Bluf team te versterken. Ze vindt het heerlijk om iedereen mooi te maken en geniet ervan als mensen happy uit haar stoel lopen.

info@geenbluf.nl

Marjolijn Nijweide

Onze company assistant houdt ervan om allerlei zaken te organiseren en zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt en gaat geen uitdaging uit de weg. Ze vindt het heerlijk om alleen te werken en maakt daarentegen ook erg graag deel uit van het team. Ze is onze verbindende factor.

info@geenbluf.nl

JOYCE VAN ’T ZELFDE

Joyce is een allround Hair & make-up artist met een kappers achtergrond. Deze frisse wind is al een aantal jaren actief bij ons en brengt een hoop kennis en gezelligheid met zich mee! Met haar vrolijke en zorgzame karakter zorgt ze voor een fijne sfeer op iedere set.

info@geenbluf.nl

Judith-Fleur Sijbers

Judith-Fleur is een divers en creatief Make-up artist. Haar looks zijn clean & strak en te herkennen aan haar eigen style. Ze straalt een fijne, vrolijke en positieve energie uit en voert met veel passie en plezier haar werkzaamheden uit.

info@geenbluf.nl

Evy van Empel

Bij Evy voel je je gelijk op je gemak. Deze all-rounder maakt naast de mooiste special make-up ook de prachtigste beauty make-up. Van bodypaints tot haarwerken, haar passie kent geen grenzen. Evy zorgt voor een fijne werksfeer en ze staat met liefde voor al je ideeën klaar!

info@geenbluf.nl

TAMER AL-SADAT

Tamer is een professionele makeup artiest. Zijn passie is zijn creativiteit en hij geniet eindeloos van makeup. Hij heeft ervaring in het werken voor films/ series en theater. Zijn grootste interesse is SFX makeup en traditionele culturele makeup. Tamer is vriendelijk, energierijk en hij geniet van zijn op set. Maar werk is werk en dat staat voorop.

info@geenbluf.nl

Amanda van Dijk

Amanda is een gepassioneerde make-up-artist en hairstyliste, ze heeft veel ervaring op het gebied van haar. Van een frisse nieuwe coupe tot aan een prachtige wavey look, ze vertelt graag enthousiast over wat ze gebruikt om jou te laten stralen! Ze is creatief en improviseren is voor haar een uitdaging!

info@geenbluf.nl

Lotte Voorend

Lotte is iemand met enorme passie voor haar vak. Ze is een ervaren hairstyliste met een scherp oog voor detail. Naast haar kan ze je ook voorzien van een mooi make-up. Ze wil bij iedereen het beste uit zichzelf halen en gaat geen uitdaging uit de weg. Met een goede en vriendelijke mindset kan zij overweg met iedereen!

info@geenbluf.nl

Lona Cerutti

Van editorial naar special effects, Lona is een veelzijdige make-up artist. Zij houdt van uitdagingen en de set is als een speeltuin voor haar. Zij geniet ervan om extreme karakters te maken en is zeer creatief. Lona spreekt naast Nederlands ook vloeiend Italiaans & Frans.

info@geenbluf.nl

Aurora Brassinga

Aurora is vakkundig, leergierig, gedreven en in de eerste plaats altijd geïnteresseerd in anderen. Ze is breed georiënteerd, van film tot theater. Ze geniet ervan om met de mooiste producten sprookjesachtige en monsterlijke creaties te maken. Met kalmte en professionaliteit weet ze haar passie over te brengen.

info@geenbluf.nl

Lynn Peters

Lynn is altijd vrolijk en weet iedereen op zijn of haar gemak te brengen. Ze neemt graag anderen mee in haar positieve energie. Ze houdt er van om de twee stijlen glam en creativity te combineren. Hierdoor is haar werk vernieuwend en tijdloos. Lynn is ze stressbestendig en erg georganiseerd.

info@geenbluf.nl

Sha Vlijter

Sha is een ‘one of a kind’ hair artist. Gespecialiseerd  in alle huidtinten en haar typen. Ze heeft een ruime ervaring als ondernemer in films, fashion shows en internationaal docente Hairstyling. Ze zorgt met haar toegankelijkheid en professionele instelling voor een aangename en productieve werksfeer.

info@geenbluf.nl

Mila Martins

Text is coming soon… ❤️

.

.

.

.

info@geenbluf.nl

Fleur Detering

Text is coming soon… ❤️

.

.

.

.

info@geenbluf.nl

LESS IS MORE

GEEN BLUF, ALLES MOGELIJK OP GEBIED VAN MAKE-UP | HAAR | GRIME | SPECIAL EFFECTS!

BIANCA VAN DER STEEN
+31 6 51 30 61 97
bianca@geenbluf.nl

JACQUELINE HOOGENDIJK
+31 6 28 76 88 89
jacqueline@geenbluf.nl