Project omschrijving

Dertigers vertelt het verhaal van negen vrienden van wie de meesten elkaar al jarenlang kennen. In de serie maken we kennis met Pieter (Wieger Windhorst), die sinds kort een relatie heeft met Babs (Nhung Dam) en eigenaar is van een platenzaak. Pieter heeft een 8-jarige zoon uit een eerdere relatie en Babs heeft een 8-jarige dochter, ook uit een vorige relatie.

Verder is er Bart (Lykele Muus), die een succesvolle carrière heeft en al jaren samen is met Lot (Leonoor Koster), die lerares is; samen hebben zij twee kinderen in de basisschoolleeftijd. Ook is er Alex (Justus van Dillen), die een drukke baan in het ziekenhuis heeft en samen is met Elias (Jelle de Jong), die werkzaam is in de sportschool. Dan is er Saar (Eva Laurenssen), die het leven van de eeuwige vrijgezel leeft. Tot slot is er het stel Nora (Joy Wielkens), die in het ziekenhuis werkt en Feras (Gürkan Küçüksentürk), die een eigen bouwbedrijf runt.

  • Regie: diversen

  • Met o.a.: Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Jelle de Jong

  • Productiemaatschappij: BNNVARA in coproductie met Hollands Licht